p o t a e t o
STORIES PROFILE BIASES LINKS STUFFS NEWER OLDER HOME

Holidayyyyyyy :))
Assalamualaikum :)) tengok ni tengok ni aishh kenapa lah dorang ni handsome sngt XD ahg suka buat aku melting tauuuuu ~

okay, alhamdulilahh exam dah habis xD skrg cuti pulak. tapi bila dah cuti terasa nak sekolah pulak xD cett aku tipu, kalau boleh nak cuti hari-hari :3 kbye //throw hearts// :3

oleh kerana tak ada topik yg best aku nak cerita harini so, I decided to blogwalking seperti mana dijanji kan haritu ceyh hahah xD nak edit blog, nak tukar lagu pun aku dah lupa haishh T.T kena belajar balik niii. kbye adios :)))

apa motif perempuan tu ambik kasut ntah -3-

Written by me at 1:08 AM | 2 XOXO{s}

Fangirl, Exam ;;


Assalamualaikum :)) hello there muahaha

15/3/2014 11.35 pm xD aku memang suka update tengah malam macam ni xD nak buat mcm mana time ni je ada masa :3 dah berapa tahun tak update blog ni hmm link blog ni pun aku dah lupa xD tergerak pulak hati nk bukak harini :3 good, esok nak exam,, time ni lah nk update bagai haih..

To my followers, nanti cuti sekolah ni aku blogwalking blog korang ea xD takde masa skrg TT lagi seminggu je cuti sekolah k. To those yg follow aku, lps tu aku tak follow balik. mention balik xD mesti aku tak perasan tu. Yg tinggal kan suara hati dekat cbox tu nti aku reply balik ea ^^ ceyh ckp mcm ada je yg tinggalkan. iklan bnyk ah . sadlifeuu duh seminggu je lagi k k k . pinky swear. gila ahh haha xD

Exo nak comeback ke ? badboy concept /mati hidup balik bai/ xD time aku nak exam ni lah sibuk nak comeback. masa aku free taknak comeback >< //cekik sooman// XD

okay then, sekian merepek bye I need to sleep ceyh :))

Written by me at 8:42 AM | 0 XOXO{s}

BaekhyunMalaysia (?) Happy birthday Krisseuuu XD

Aww comel sangat XD
Assalamualaikum. Annyeong :) Hello~ okay malam buta ni jugak aku nak update xD

Tadi petang, trending kat twitter Baekhyun Malaysia -_- LOL Lepas Yoona Malaysia, Chanyeol Malaysia, Sehun Malaysia , Kris Malaysia and now Baekhyun -_- The hell XD haha lol . Yoona Malaysia, Chanyeol Malaysia, Kris Malaysia aku accept ahh jugak XD memang cantik pun kak Effa. Muka dia pun macam Yoona kowt, dah lah comel ~ Chanyeol Malaysia dengan Kris Malaysia memang handsome XD kbye. Muka Kris Malaysia tu memang ada sikit macam Kris pun, sikit ahh XD Tapi b.. btw, yang Kris Malaysia tu Chinese kaaa ? XD Sehun Malaysia aku tak dengar cerita sangat. Yang penting muka dia tak sama dengan Sehun -...-

What's goin on here ~ Okay lepas ni ada pulak group debut as "EXO Malaysia" XD lol ~
Yang Baekhyun Malaysia pulak macam hampeh -,- Muka elok masuk bawah meja je.. Dah terang-terang muka tak ada sama macam Baekhyun langsung~ Nama elok-elok mak bagi, nak jugak nama Baekhyun Malaysia -..- Entah pape je xD Aku rasa dia ni Haters bukannya kpoppers -,,- Saja je tak ada kerja maybe,,, Boleh cakap "baekhyun plastik! baekhyun malaysia muka ori (y)" dipersilakan ke longkang -..- mohon campak dia ni ke gaung -..- Aku tak puas hati dengan mamat ni xD hahaha LOL, Muka ada janggut dengan misai. aku tarik kang xD
Intro dia "saya sebenarnya seorang mat korea, tapi pada suatu hari, saya telah terjatuh ke dalam kawah coklat Koko Crunch #JadilahMelayu KEEK/INSTAGRAM = imSYEDOT" Aku benamkan kau dalam jamban kang -,,-


Happy Birthday Kris :D Dari tadi , belum birthday dia pun dah trending kat twitter . #HappyKrisDay #HappyCassoDay #DuizhangKrisDay :D Oh dengan Birthday G.o :D #HappyGODay27
Kbye adios XD

Labels: , , , , , , ,


Written by me at 8:32 AM | 3 XOXO{s}