p o t a e t o
STORIES PROFILE BIASES LINKS STUFFS NEWER OLDER HOME

mysteric???

assalamualaikum,,
hye peeps! dah lama nida tak post cerita cerita kan!
asyik post pasal kpop jer! #eisheisheish#

ok nak citer nie! nak taw tak sekolah nida kan..ada han..dotdot
adalah beberapa orang yang kena..kebanyakan budak asrama....
alhamdulilah nida tak kena...dulu nida duduk asrama juga taw...tapi naseb baik dah keluar!
kesian dekat orang yang kena dan orang yang handle tu...

ada seorang kawan nida tu dia pun kena taw...
nida pegang tangan dia waktu tu...nida just pegang je tangan dia..and then tetibe dia
genggam kuat-kuat tangan nida nie...meremang bulu roma <sebentar>!
urghhhhh,,,...takut sangat waktu tu...

ok...stop! forget about it! menakutkan bila teringat balik....
#dah laa tengah sensorang ni#
sekarang ni tak tak tau lah macam mana....gangguan tu dah berhenti ke belum!
harap dah berhenti lah!
dengar cerita budak asrama dapat cuti seminggu...tapi tak tau lah semua ke atau budak yang kena je..
#ermmm...nak dapat cuti seminggu juga boleh tak?? hehehehhe#

oke lah...nak jenjalan dekat blog orang lain...
papai~~

Written by me at 6:44 AM | 0 XOXO{s}