p o t a e t o
STORIES PROFILE BIASES LINKS STUFFS NEWER OLDER HOME

Entry malam-2 buta Hanida

<mungkin entry ni mengarut..sbb daa malam-2 buta..so,,paham-2 je laa kan..hahah><tapi tak kira tetap nak buat entry ni>hahah..sengal punya budak kecik>
Salam...hallo hallo test test one two three....hai! kepada yang sedang baca post yang mengarut entah apa-2 tah...haha


pelik tak? pelik tak? tetiba nida rajin nak buat entry memalam buta camni <PELIK SANGAT TDDMKA>
hahahaha..paham tak TDDMKA tu hape? alahaiii buat-2 tau je laa kalau yang tak tahu tu..heheh


status :: tengah baca buku science <memandangkan esok periksa science> di dalam bilik sensorang..
<untung lahh..kalau siapa-2 yang dah habis periksa tu..hurmm... :( >
kyaa!! asal tak bole nak masuk-2 ilmu science dalam kepala otak nida nie..ya allah!
tengokk tu,,nida dah macam gambar kat atas tu dahh..hahah..
pastu,,ngantuk laa pula..

Arghhhh!! tolongglahh saya ni! ..... tapikan kalau duduk depan laptop atau dengar lagu atau buat apa-2 benda yang nida suka selain study nie  .....  bole jerk...tak ngantuk pula..
hehehe...kenapa macam gitu ek?? hahaha <abaikan>
hari selasa periksa mathematics pulak! hadoiisshhh...bila laa nak habeshh periksa ni..sobsob! sedihnye.. :'(
fuuuhhh....x pe nida! sabar ya...lagi siket je..lagi berapa hari je..nanti hari Jumaat kamoo boleh enjoy puas-2 laa sayang oiii.. :) lepas tu..terus cutii!! jyeaahhhh! =D
wahhh! tak sabar nak tengok Music bank hari Jumaat nanti..comeback dia siapa agak je ek? <For only kpopers..hehe>nak join sekali nengok pon bolehh..CATAT NEYH! :: CHANNEL 391 HARI JUMAAT PUKUL 5! pasti tengok!!

HUH!! lagi satu nak cerita nie...tadi nida dah pun blik buku E-POP!
puas cari..akhirnye hari ni jumpe pon...keluaran dia sikit je..bila,,dia keluar tu..orang cecepat rebut beli...
bila dah jumpe tuh..dengan e-pop-e-pop bahasa cina nida ambik...wahahah..
beli epop bahasa cina tuh bukan faham pon...just nak ambik poster dengan gambar dia je...heheh
yang e-pop bahasa melayu tu kumpulan SHINee (my minho and taemin!)
yang bahasa cina pulak SUPER JUNIOR <hohohoho>
lepas tu nida ada beli majalah KLIK yang SNSD punya....ermm dalam tu pon ade cite pasal korea juga..tapi siket je..
semua buku ni..belom dibaca lagi pon..sebab kan tengah periksa..
nanti tak syok laa bace kan kan kan..
>buku lagu,,buku fanfic<---telah diupdate! ,,majalah yang baru beli ni semua nida simpan dekat dalam plastik yang beli buku tadi tu..<hey! tu pon nak cakap ke?>
nak nengok tak? ni yang dekat bawah nie.. :)
 # hahaha..tulisan tu abaikan je laa yee! =D
ehhh!? wait! cube nengok jam kat lappy korang ko berapa..
oke babai!! rasenye nida nak menidurkan diri ini dulu laa..
nanti esok tak pasal-2 tak ambik periksa..
doakan nida ea..boleh jwab esok!!  TRIMAS! sayang korang <uwekk =P ahaha>
tengss juga sebab mengikuti entry yang merafekk meraban nie..huahua! :)
papai~ korang baca laa entry mengarut ni sampai esok oke! =D hihihi!!

Labels: , ,


Written by me at 9:59 AM | 9 XOXO{s}