p o t a e t o
STORIES PROFILE BIASES LINKS STUFFS NEWER OLDER HOME

GA tersempoi!! :D
salam!! anneong! halooo!
nida ada join satu GA ni! best tau! senang je syarat dia..nk join x?
kalau nak join klik je banner nie! :)

page---> Audrra Blossom

Cara-caranya senang saja.

1) Follow blog - suka hati nak follow atau tak. Tiada paksaan.
2) Like page Audrra Blossom - yang ni WAJIB.
3) lepas 'like', sila tulis 'saya nak hadiah dari Audrra Blossom' dan letak link blog anda di ruang komen untuk post berkenaan GA tu.
4) dah buat step 2 dan 3, datang balik bagitahu saya di ruang komen entri ini.

Senang, kan? 'Like' page Audrra Blossom --->letak komen dan link blog --->bagitahu di komen entri ini.

Tarikh tutup: 10 JUN 2012

Hadiah : Surpriiiiiiisssee....

senang je kan? jom join yok! :) memang GA tersempoi laaa!! =D

Labels:


Written by me at 3:21 AM | 2 XOXO{s}