p o t a e t o
STORIES PROFILE BIASES LINKS STUFFS NEWER OLDER HOME

Holiday Oh Holiday!

Assalamualaikum!! anneong oh anneong! ;)
yoshh!! akhirnya! akhirnya! exam yang menyeksakan dah habis!
woohoooo! enjoy right here babess!
tamat pada hari yang mulia iaitu hari Jumaat pukul 12.15 tengah hari di sekolah....
diakhiri dengan  laungan murid-murid yang penuh semangat <<hahahaha!!
urmmmmm! lagi satu happy holiday dekat semua orang yang bercuti! :)
yeahh yeahh ! boleh enjoy sepuas-puasnye! tak yah fikir pasal exam lagi! 
tapiiiiiii.....markah exam macam mana pula? haduiisshhh!
alahhh...pergi lahh jauh-jauh! tak payah sibuk! orang nak rehat..nak bercuti!
dah-dah pergi main jauh-jauh kat sana! :)
huh! kat entry neyhh! nida ada cakap pasal buku epop yang baru belikan! :)
oke...sedia untuk dibuka ya!
jeng jeng jeng! =D hahaha!
yang ni yang bahasa melayu punya :)

jeng jeng jeng! poster! CNBLUE oppa! :)

ni yang bahasa cina punya...ngehnegh! faham ke?
macam yang nida cakap entry yang lepas...nida just nak amik gambar,poster,dengan lirik..
hhihihih...< senggup ek? >



kyaaa! actually sekarang ni ade MUSIC BANK tau tau! cepat bukak!
ihihihi...CHANNEL 391...kesian nida tak dapat nak nengok..
mama nida tuh...dia nak nengok cerita DONG YI tuh...tu pon cerita korea gak..
hurmm...tak pe laa...nasib baik ade ulangan dia balik..
hari ISNIN..dalam pukul 6..gitu.. :)
kepada min!! :)
untunglah dapat pergi KL!
jangan lupa mintakkan semua autograf u-kiss,teentop dengan dal*shabet!
tau!! kalau ko tak buat! siap ko! :) wahahaha!
ahahah...takde laa..kidding! =D
SELAMAT BERSUKA-RIA!
eh? eh? tau tak kumpulan artis kore-ah <hahaah> ::
u-kiss....teen top....dal*shabet...datang KL tau hari ni!
siapa nak bawak nida pergi sana? angkat tangan hahaha... oke fine! stop!! jangan merepek lagi! 
untuk Farihah pula ::
bagoz-bagoz teruskan meminati korea macam saya.. :) -kai exo!
untuk budak sarawak <daebyul>:: cuti kat mana? datang lah sini sayangku! wahahahha...
datang kluang meyhh.. =D
okey papaii! ciau dulu yaw! ppyong...
nak pergi blogwalking orang punya blog.. :)
sayonara~
one more thing! HAPPY HOLIDAY yaw! :)
wahh!! comel! :))))



Written by me at 3:47 AM | 4 XOXO{s}