p o t a e t o
STORIES PROFILE BIASES LINKS STUFFS NEWER OLDER HOME

hye! saya bru balik!
penat~
hallo hallo hallo! assalamualaikum..anneong
nida's back...nida's back...nida's back back back back back <baca macam lagu shinee-sherlock>
oke siapa tau lagu ni!!?? siapa?? tak tahu cepat nengok video dekat bawah tuh! =D
lagu ni susah tau tak....dance lagu ni susah...kesian nengok MinHo dengan TaeMin nida
dance...hahahha... <gedik sebentar>
nengok video ni!! ::
susahkan dance dia! lagu ni tak de laa bru sangat tpi takde laa lama sangat...
tapi tetiba tadi gegila bukak lagu ni...asyik ulang-ulang-ulang...hahah
P/S :: TaeMin tu yang rambut panjang tuh
MinHo yang paling comel kat situ!
}jangan ambik ea! kalau ambik nida sepak sampai ke Afrika nun jaoh di sana! hahah...
<dah jangan merepek lagi!>


sebenarnya bukan nak cerita pasal lagu tuh,,nida baru balik dari Batu Pahat ni!
yang pasal lagu tuh,,tak tahu lah kenapa..dekat dalam kereta asyik bukak je lagu nie.. ^_^
nida pergi Batu Pahat sebab,,mama nida operate mata kiri dia,,sebab ada selaput..
so,,kenalah operate...
appointment dia pukul 2.30
tapi ayah nida pergi cepat...sebab salah nengok masa...
sampai kat sana kul 11..lama lagi kan...
so,,nida pon mengambil kesempatan <hahah> ajak ayah nida pergi
BP Mall...
habis tuh nak pergi mana lagi? takkan nak tunggu kat hospital tuh sampai kul 2.30
lama lagi kowt!

<dah macam buat karangan dah>
oke,..sampai dekat BP Mall tuh..nida shopping sakan lah kat situ! :)
ni huh yang nida beli :) :) <bukan nak menunjuk2 tau,,saja nak share2> =D
alahaii sikit je.. :) tak de duet lorh.. .>.

Kek blueberry...kek ni comel! sebab tu lah nida beli..hihi
tengok tuh..ade hello kitty kat atas dye.. :3

buku ni beli kat popular...nida ni tak sah kalau tak beli buku kalau masuk popular ni...
even,,takde duet pownn..wahhaha..
tapi beli buku semua yang mengarut-ngarut! :) tak pe tak salah kan...

 yang ni pulak shawl jenis cotton! warna pink cair! =D

cardigan panjang! =D warna coklat! :)

ni blouse...mama nida punya..

tak banyak pon... :)
ermmm...masa jenjalan,,ada kedai kecil jual casing phone tau..
ada casing phone rilakkuma..comel! ingatkan nak beli...tapi tak jadi lahh..
macam ni huh..comel sangat! =D
< belikan bole? =D >

oke laa..nak update tuto dengan kpoprofile nida tuh...
dah besarang...dah lama tak buat..kan masa tuh nida ada cakap yang nida
punya external hard disk dirosakkan oleh abang nida tuh..
sekarang ni dah oke balik! =D
dalam tuh nida ada simpan bendalah tu semua lorhh.. :)
papai awaq! =D


Written by me at 1:26 AM | 2 XOXO{s}