p o t a e t o
STORIES PROFILE BIASES LINKS STUFFS NEWER OLDER HOME

Anybody? Please help me!!
Assalamualaikum! annyeong :) 
hai hoi hui hei! =D hahah.. Nida dah meong(gile)
sebab..cari MP3 player untuk blog,..hahah pasal tu je dah boleh jadi gile!!
yelah kan..sebab..nak cari  benda tu...jenuh tau tak! semua MP3 tak boleh! -eishhh! sakit hatii! <hahah nak marah plak> 
dari tadi asyik check out MP3 player tu je.. -_-
dah berapa hari dah blog ni takde laguu.. :'( sadisss!!

nak guna Youtube,,dia "kata" ada problem. Dia "cakap" "video player is too small"
*eishh! apahal entah!! masa hari tu..tak boleh guna yang kecik tu..entry tu ada kat sini
*asyik upgrade je youtube ni!! >.<  heheh
nak guna Music Dumper,,lagu yang Nida cari tu takde pulak! haishh!
Gratisan Music pun sama..semua lagu lama-lama -_-
 SCM pulak,,blog berat..nanti loading lembap!
Music Addict..memang banyak pilihan lagu tapi..tak tahu nak embed code dye kat mana..sebab dia dah upgrade kann..
yang Flash MP3 Player tu pulak,, Nida punya lappy tak boleh pakai..sebab kalau pakai bendalah tu..nanti lappy Nida ni terus hang,..tak tau lah kenapa.. = =

CAMNE tu ek???? haha...actually entry ni memang nak mengadu punn..hihihi. :P
Hmmm..ada sesiapa boleh tolong tak?? Nida nak letak lagu dalm blog!!! :'(

KALAU ADA YANG BOLEH TOLONG...TOLONG LAH KOMEN EA..HIHI :P

oke dahh! entry mengadu dah tamat.. :)  HAHA! Nida nak perigi buat homework sekejap..
lepas dah habis..nida ON balik! ;) Kalau sempat nak sambung fanfic chapter 4 :)

*cuba teka...ni  mewakili siapa??*
Niga sarahaneun naneun sorry i'm a bad boy
Geurae charari teonaajogayo you're good girl
Sigani galsurok..nal amnyeon niga surok..
Sil namanamangae jiman~~
~~ lalallalalala (ejaan dia salah kowt..lantak ko lah) HAHA...Teka laa siapa????? =D

Harap-2 ada orang tolong~~ :) hhaha..mintak simpati pulak budak nih! =D
oke..bubye!! =D ppyong~

Labels:


Written by me at 4:33 AM | 6 XOXO{s}