p o t a e t o
STORIES PROFILE BIASES LINKS STUFFS NEWER OLDER HOME

[Tips] Limit Follow sampai 300 je?

Assalam~~ :) annyeong :)
uit uit..hari ni nak berceramah sikit..dengar baik baik tau...hehehe
betul ke limit follow ni sampai 300 je ??
follower widget tu penting ea?
haishhh...ni nak cerita ni.. :)

bukan macam tulah....sebenarnya boleh je korang nak follow sampai beribu beriban!
tapiiii,,,kalau korang follow pakai Navigation bar atau button follow yang ala-ala tumblr ataupun selain daripada follower widget memang limit dia sampai 300 je! tak tahu lah kenapa! yang pasti memang tak boleh!
contohnya yg cam gini :)
Bila korang da follow pakai button tu sampai 300 je...bila nak follow orang yang ke-301 tu mesti tak boleh! percaya la! ahahah...
habis tu lepas ni macam mana nak follow orang?
kalau macam gitu,,senang je..si empunya blog tu kena lah ada FOLLOWER WIDGET!
*yang ni lah follower widget! WAJIB ada!*

sebab tu lah follower widget tu penting! kalau blog yang dah ada follower widget tu..jangan lah gatal-2 nak buang! haishhh...
kebiasaannya yang pakai template designer memang dah ada kan kalau yang takde tu tengok sini ! :)
lagi satu,,blogger yang pakai classic template ataupun blogskins...for sure takde kan...
memanglah blogskin tu cantik,,comel! tapi kalau tak boleh nak follow pun tak guna jugak kan.. =D
untuk blogskin tuto dye kat sini.. =D

so,,minta tolong usahakan lah letak follower widget ya.. =D
ermm! lagi satu! nida dah limit 300 tau...siapa nak suruh nida follow tu letak lah follower widget ea.. :)

Hwaitingg!! Chayok-2!! selamat mencuba~~ :)
oke papai~~ =D 

Labels:


Written by me at 3:44 AM | 2 XOXO{s}