p o t a e t o
STORIES PROFILE BIASES LINKS STUFFS NEWER OLDER HOME

Epop Epop Epop c:
Salam~~ :)

Hi!! Annyeong! :3 Ne Baek Jae Ra imnida :)
hahaha...berangan kejap... >//<
 pandai pulak budak ni nak petik gitar..hahaha..pegang pun tak reti >oo< 
*hahaha...abaikan -oo-

Oke berbalik kepada topik perbincangan kita pada hari ini...hahaha poyo laa seyh >.<
actually,,nak cerita pasal ni je.. pasal EPOP huh!
Yeah Epop bulan 9 dah keluar!! :)) tapi belum beli..sadis!! T^T
*tapi tak tau lah kat kluang ni dah keluar ke belumss..kekadangkan dia lambat siket kan...
oke,,ni front cover bulan ni.. :) Beast! Back cover pulok T ara! :)
Wow fantastic baby! Daebak lah! Nida suka comeback diorang album <Midnight Sun> dengan <Day By Day> ni! *I like it like it"
Beast nak nengok Gikwang "kita"..hihohhoo *o*
T ara ni ape cite ni! betul ke tak yang pasal "bullying" ni...harap dalam epop nanti ada cite pasal tu! :)
nah bukti :- 
*klik utuk tengok sepuas-puas nye :) * hahaha

*alololo..comel :3
Yeah! Finally!! Teen Top Big poster!! :3
mini posternye pulak So Ji Sub dengan Ze:A :))
pop chatroom diorang pun best best tau isu yang ni!
tak sabar sabar nak ceroboh kedai buku!! hahaaha

So,,
beli lah beli lah..hahhaha..da macam nk beli ikan je...hahaha
*oke kalau tak paham yang memana tu...abaikan je..sebab Nida ni memang suka merepek...so,,pepaham je laa.. XD Peace~~ 
Gongchan + baro :) bestnya kalau dapat duduk tengah-tengah macam budak tu T^T
hahahahah..."ooh my beautiful Gongchan..you zoomx2 my heart like a rocket!" hahaha kan da merepek ni...eh! beautiful laa pulok..

Bubye ! ppyong~~

*****
*nak sweater ni jugak! comel! =3 *
yg ats ni smlam...haha malas nak update post baru...lgi pun siket je nak tulis...lagipun same je tajuk :)
*update arini,,,28/8 dah pergi kedai buku! mula-mula dah bersemangat dah pegang duit nak beli epop ni...lepas tuh..cecari tak de -.- then,,cuba tanye tuan kedai tu...dia kata belom keluar lagi... -..- kejadah! -..- hahaha update..nk beritahu tu je...kat Kluang ni lambat betul lha nak keluar... -..-v
ayah Nida suruh langgan je....Nida pun cakap laa... "Oh Yeah!" *ingatkan ayah nak belanja...lepas tu ayah pun sambung "tapi..pakai duit adik sendiri laa .__." ouke fine... "Oh alooo!"
*sedikit sedutan bapa dan anak...hahahahah poyo -.-
k,,bye ^_^

Labels: , , , , , , ,


Written by me at 1:34 AM | 3 XOXO{s}