p o t a e t o
STORIES PROFILE BIASES LINKS STUFFS NEWER OLDER HOME

"Saya seorang blogger"
Salam~ =D Annyeong! :3
Da lama tak join segmen segmen ni...so,,tadi check cbox ade orang ajak join segmen ni... =D
Tengok segmen dia pun senang..so,,Nida pun join lahh! =D
Tajuk dia... "Saya Seorang Blogger" dalam English "I'm a blogger" :) nak dalam bahasa korea ni huh "저는 블로거입니다" *tak nak panjang lagi..* <--Google translate je xP
Sesiapa nak join boleh klik gambar kat bawah ni ^_^
  Credit : https://www.facebook.com/pages/Momo-Chan-Collections/197114006994906 
Yang ni sponsor nye :) 

Yang ni pula banner yang Nida buat sendiri :)) Harap suke~~ =3 ..ade dua lagi :)


*Walaupun Nida punya banner ni tak cantik mana pun...tak macam orang lain punya...tapi tak mo curi-curi oke? :) Kalau Nida dapat tahu...Nida cekik orang tu sampai hati..hahaha :) tak de lorh..tu kejam sangat >,<  suruh orang tu belikan DSLR sudah...hahaha :) tak kejam kan? DSLR kan murah...hahaha *murah sangat -..-*

oke bubye! ppyong~~ =D *nk gi blogwalking blog org ^_^*
lepas tu pukul 5 nak pegi nengok music bank!! =3 Kajja!
byebye! :))

Labels:


Written by me at 12:49 AM | 0 XOXO{s}