p o t a e t o
STORIES PROFILE BIASES LINKS STUFFS NEWER OLDER HOME

Segmen : Running Man L.o.v.e.R by FafaRamlan
Salam..Annyeong!
erm!,,hari ni hari raya kan! selamat hari raya yup!!
so,,sempat nak join satu segmen ni! :3 siapa nak join tekan banner kat bawah ni oke.. ;)
nak tag :- Halmoni~ lalalala~
:- Haraboeji~ lululululu~

Kajja!
nk jwab soalan ni~~


1. Siapakah peserta Running Man yang paling anda minati ? Why ?? 
Ji Hyo dengan HaHa =D Ji Hyo tu sebab dia seorang je perempuan kan *hebat laa tuh kan! lawan dengan laki*..comel plak tuh :) lagi pun dia aktifkan! =D  HaHa pulak..dia suka buat kelakar :) dah nama pun "HaHa"
Pororo --> Haroro *hahaha comel =3..sebenarnye budak ni pun suke tengok pororo gak =3*
2. Peserta Running Man anda kurang minat ? 
Erm..entah laa :( semuanye suka...oke dia cakap "kurang minat" kan?! eamm...Suk Jin kowt...Dia tu macam blurr and poyo siket laa.. *err..Mianhae*  hihihi...
3. Siapakah tetamu RM yang paling anda suka ? 
Haruslah BIGBANG!!! *saya V.I.P*wink wink*o*
4. Episod RM yang paling best anda pernah tengok ? 

Episode 84-85! sebab masa tu Big Bang yang datang~~ TOP comel!! =3 hihihih...yang waktu Big bang pasang ring yang ade kuasa tu! hahahahahaha...seriusly gelak tak habis habis ^O^
hahaha! tengok gambar pon da bole gelak! hahah..tak tau laa kenapa~~ +o+
5. Macam mana Anda boleh tahu tentang Variety show ini ? 
Dari kawan~ =D kawan Nida ni lagi peminat setia Running Man~
6. Siapakah kpop idol yang anda mahu dia jadi tetamu RM ? 
Erm..nk EXO! EXO! EXO! *Chanyeol* :)  nk semua..Exo-k dengan Exo-m datang~ =D

7. Selalu tengok RM kat TV atau Internet ?
Dekat Internet je -.- sebab tak amek channel OneHd tu..

Oke,,siap!,,dah jawab semua!! =D
nak pegi beraye~~ hahaha
ppyong! selamat hari raya!! =3

Labels: , , , , , , , ,


Written by me at 4:55 AM | 1 XOXO{s}