p o t a e t o
STORIES PROFILE BIASES LINKS STUFFS NEWER OLDER HOME

Oppa Gangnam style! best day :)
*inilah saya yang sebenar! ^_^ gembira jumpa awok...hahaha*

Assalamualaikum! ;) wink wink! Annyeong....malas laa nak taip...penat sangat...hahaha...tapi nak taip jugak...
first sekali nak cakap...Selamat hari merdeka! =D
semalam sekolah tinggi Kluang..huh! sekolah kite laa tu! hahahha...
ada buat sambutan MerdekaRaya! sebab tu yang kat atas ni pakai baju raya ^_^
first datang pergi perhimpunan....then ucapan..ucapan bla bla bla..ada nyanyi lagu raya lah merdeka laa kan...
Ada satu kelas ni...maybe form 4 or 5....diorang berlakon..pasal hari merdeka..
lepas tuh..ade pulak sesat lagu.."Oppa Gangnam style!" hahaha pakej dengan dance dia sekali..hahahah

lepas tuh..lepas tuh...ada jamuan makan pulak... :)
perh beratur dia memang x panjang -..-
lepas makan tuh...kiteorang tak habis-habis take pic! =3
tiang -.- hahha
bbuing bbuing =3

oke..teka itu ape? tapi tak jadi sangat lorh -..-

lepas tuh balik kul 2.30...teros pegi bandar...makan kat Mac D :)
ni kami! :*

actually,,banyak lagi nak letak gambar tapi malas laa...hahahah *eceyh..hahha*

yang paling suka!! Yeah seperti entry ni <<
yeah yeah! Nida dah punss beli!! =D hoyeah! suke suke...
plus + nida beli keychain exo...hahha...kecik je...
psssttt....nak cerita siket...mase aritu ade spotcheck budak-budak.....pengawas laa kan yang kene check-mengecheck ni..then,,Nida check laa..sepatutnye barang yang patut dirampas..barang yang bahaya,,liquid,,buku yang bukan berkenaan sekolah...ke kan...
...ada sorang budak bawak keychain macam ni tau....
dia letak dekat pencil box...tapi mase tu bukan exo....erm ape ek...ouh 2 pm!
bila dah nampak tuh...Nida tengok..then terus pergi je..tu keychain je..takkan nak rampas..
then ade sorang kakak pengawas check lagi tempat yang Nida dah check tadi tuh...
then,,die dengan selambanye..bukak keychain tuh...then rampas...
kan keychain je...buat ape nak rampas??? -..- eleyh...tau lahh dia nak...cakap nak rampas...hakikatnye..dia sendiri yang nak... -.- kesian budak tuh..penat-penat je beli...
*k,,faham tak cerita ni? tak faham tak pe...sebab Nida tau ayat dalam tu tunggang terbalik macam cling..hihihhi*

layan ni kejap....
Psy just release lagi satu mv feat dengan Hyuna kan tajuk dia "Oppa Is Just My Style" right? .....suara Hyuna comel ! *first time cakap hyuna comel..tapi still seksi*
actually dia bukan cakap "Oppa Gangnam Style"
 dia cakap :- 오빤딱 내스타일 "Oppa dak ne style" maksudnye... "Oppa is my style" :)

Nida dari tadi tak berhenti gelak tengok JoTwins and Minwoo menari kuda tuh. Haha oppa gangnam style. Lol minwoo dia cute oke dia menari hahaha part dia tuh! hahahah lawak giler! dah laa comel!  Lagu Oppa Gangnam Style ni dah popular. Budak-budak anti k-pop pun minat lagu ni. Haa! macam mana PSY mengembangkan K-POP lol sumpah tak ada kena mengena dengan Nida -.-
oke dah..bubye! ppyong!

Labels: , , , , ,


Written by me at 8:56 PM | 2 XOXO{s}