p o t a e t o
STORIES PROFILE BIASES LINKS STUFFS NEWER OLDER HOME

Happy Virus! :3

Salam~ Annyeong! :) Yeah tukar design blog lagi :3 dari 'after effect' jadi 'Happy Virus :3'
tema warna biru pulak....dari pada warna purple (yg paling lama sekali) > ke warna kuning >then,,biru! :)

ni yang paling lama sekali...'Digital Dream' *nak masuk kan jugak...hehhe*
actually,ada yang lagi lama...tapi yang tuh buruk sangat TT^TT...tak sanggup nak nengok...hahahha

'hello simsimi/after effect'

'Happy Virus :3'

alololo...comel je Chanyeol :3 kat situ! :3 hikhikhik...tukar sikit-sikit je :)
tuka...background, header chomel tuh :3, top button chomel tu, icon kat tepi post title tu, erm..ouh! cursor! :)) lagi ape ek...  tu je laa kowt...ouh! lagu da tuka! :) lagu Angel by Exo-K =D
*akhirnya dapat tukar lagu! yeahaa! hahha...*
---------------------------------------------------
Okeoke! :) nak bagitau ni pulak....semalam masa jalan-jalan dekat popular...ternampak Album Bigbang Alive Tour! :3 Pastu dah tinggal satu je tau!! So,,Nida pun cepat-cepat ambik..then mintak ayah dengan mak belikan....hikhikhik...nasib baik sempat! hehehe...nie view nya..

*nah amik ni! jeles tak?! jeles tak?! hahhaha...tak de laa...gurau je tau~~ :)
---------------------------------------------------
Oke stop kejap! Tadi kat facebook dapat berita sedih~~ :(
For B2uties, let's pray for Hyunseung's father. He passed away this morning because heart attack :(
#BeStrongHyunseung
Kesian Hyunseung :'(  Be strong! Hwaiting! :') We B2uties always support you! :)
----------------------------------------------------
oke..bubye! :) good night! nak tido! :) bubye!

Labels: , , , , ,


Written by me at 8:48 AM | 0 XOXO{s}