p o t a e t o
STORIES PROFILE BIASES LINKS STUFFS NEWER OLDER HOME

Music bank..Comeback :)
Assalamualaikum! :) Annyeong! Haihoiii!
Hari ni nak update pasal Music bank yang hari Jumaat tuh!!
Ingatkan nak update masa Jumaat tuh...tapi tak de mase...
hari Sabtu pulak sibuk uruskan stuff yang nak beli..Yeah da order! Excited nak dapat! tapi lama lagi..bulan depan...lama kowt!! Sabar je lorhh!... :(
*apa-apa je laa ken! ><*
Banyak giler kowt comeback!! kan kan kan!
Tahun ni pun ramai giler yang debut! cer nengok ni!

Oke,stop! First,,Arghh!! Btob! comeback baru ni! lagu WOW!
"Btob back again,Btob change the game, Btob get your swag!"
first-first lagu nih macam lagu sherlock-shinee kan....yang bunyi horror tuh....tak percaya...pergi try dengar bebetol :))
Argh!! sume handsome! :3
Seharusnya ni yang paling handsome!! :3
Ni pulak budak comel!! :3 hikhik....

Part yang paling suka yang part chorus! Eunkwang nyanyi tuh!!
"Geubi dalla..namdalla...tae tae taega dalla like it like it"

Ahh! cakap pasal btob ni!! semalam nengok tak 'Dream Team!' Minhyuk dengan Eunkwang ada!!
comel sangat!! Diorang join dengan Grup Beast! :3

Part ni kelakar....Dia kata dia dah buat yang terbaik sebab Dujun (beast) kata kat dia..kalau lepas halangan tu Dujun nak belanja dia steak...
Lepas tu,,Dujun kata dia tak tahu apa2...sambil geleng kepala dengan tangan...padahal dia memang ada cakap...hahhaha....*tak jumpa lah gambar waktu Dujun geleng tuh.. :-/*
------------------------------------------
Second,, Ft Island!! Yeah! how long...we waiting for you! :3
Hoyeah! Minhwan da oke!! =D tengok sini kenapa......
Comeback diorang pun best!! Hey my Jaejin comel tau! rambut baru!!
*hasil printscreen sendiri... =D My jaejin! hikhikhik! :3
My Minhwan :3

Lagu 'I wish' comel! :3 suke part 'Lonely lonely' / 'Love me love me'
---------------------------------------
third, T-ara! baru je comeback 'day by day' ... then comeback lagi lagu sexy love! =D sambungan MV 'Day by Day' =D ..... comeback kali diorang semua comel macam patung! Kesian hwayoung tak ada T^T
'oh sexy eyes, sexy nose, sexy mouth!...........'
'No no no no  can't you feel my heart!'
-----------------------------------------
Fourth, Secret! =D 'Poison' dengan 'Calling U'
rambut Hyosung dah pendek :-/ suka rambut dia macam gini.....

Lagu yang 'Calling U' slow je....Dalam lagi 'Poison' Woah! Secret nampak matured! :)
--------------------------------------

Fifth, huh! dah lima? Kan da kata banyak haha....Biasa comeback 2 je gitu kan.... :)
Orange Caramel! First2...Tak kenal pun orange caramel ni...Ingatkan baru nak debut...tapi kat MB dah tulis 'comeback' err...apakah? Nida pernah dengar lagu 'Bangkok City' tuh :) Dulu just kenal biasa-biasa je....Tapi tak tahu pulak Orange Caramel tuh rupanya sub-grup dari After School! Padan lah ada rupa! hahhaha Comeback yang ni baru kenal bebetol...Nana, Raina, Lizzy....
Lagu diorang semua comel-comel! :)
Dressing yang lagu Milk Shake dalam music bank ari tuh comel...ade bulat-bulat...jadah apa namanya ntah...hahhaha...siapa yang nengok taw lah...hahaha...
Dressing yang lagu Lipstick pun comel...kalau boleh skirt tu biar lagi kembang...hahhaha
MV dia belum nengok lagi....nantilah... :)
-------------------------------------------------------
K.paing,,panjangnya post nih -.- pastu banyak merepek....entah pape jek -..-
hahaha....okeokeoke banyak kan comeback! belum masuk debut lagi...hahaha...
Minggu depan comeback apa ahh? Yang Nida ingat... U-kiss je... lagi apa??
Bila Exo nak comeback!! >.<
Tadi masa merayap-rayap kat internet jumpa bendalah ni....WoW !! =D
Kliklah untuk ZoOoOoOommm....
Oke sekian merepek Nida....Bubye!! :) ppyong! Ouh! lupa nak cakap pasal Fanfic!! Nida ada buat satu lagi Fanfic :3 Tajuknya..A kiss...oneshot je :)) Characters...Sehun, Exo members, Juniel =D
nah linknya...promote nih! baca pasuh komen ea..hikhik...thanxx~~ bubye bubye! :3

Labels: , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Written by me at 4:09 AM | 5 XOXO{s}