p o t a e t o
STORIES PROFILE BIASES LINKS STUFFS NEWER OLDER HOME

ARRIVED!
Salam! Annyeong! :3
Hari nak jerit jerit jerit! ahahha...Nida dah dapat dah stuff yang order online mase haritu!! :3
First beli dari Kpop A&J House ... :) terbaek laa derr kedai nih! macam-2 ada! haha...da laa murah! :)
5/10 haritu dapat stuff tu dari dia..ni huh :- bagi jelly siket...hehehhe
hikhik...
1. yang ada gambar Chanyeol bebesar tu mousepad..hikhik...comel je taw~ =D
2. Jam warna pink (MINHO pakai weyh! hahaha) tu yang SHINee pakai dalam <Sherlock> hah! yang panjang..then lilit-2 tuh ^^
3. Wristband EXO-K ^^
4. Signet EXO ^^ ( Cop )
5. Yang lagi satu tuh photocard Kris...yang tuh dye kasi free gift..hehehe...actually,,nak Chanyeol punye photocard! T^T .... tapi tak apa laa...Kris pun borleh! hahaha...siap dengan sign lagi tau...haha reprinted je...haha...tak kan lah dia nak bagi yang betul punya kan...mahal kowt kalau yang sign betul! :O

Second,,beli dekat Far-Ra Aina's Korean Stuff.. Yang kedai ni pulak...dah biasa dengar kan..popular ni ^_^ beli satu jeh stuff...Headphone~ ^^
Satu lagi headphone tu kawan Nida punye... Izzaty~~ :) Nida,,tolong dia order kan.. :)
P/S Izzaty :- Zaty! baik cepat ambik bendalah ni! kalau tak..aku lenjan! hahaaha....
ouh ya! yang ni pun ada dapat free gift! urm dapat mini poster EXO-K ^^ hekhek...
Oke done! tu jeh...kalau korang nak beli...beli lah dekat dua kedai ni...ni suggestion Nida :) Kedai-2 ni Daebak meyh! :)
-------------------------------
yang ni comeback untuk bulan 10, 11, 12! :) semua ni kira macam dijangka tau... tak sabar nak tunggu EXO!! MBLAQ..B1A4 ... Block B ... Cross Gene ... banyak lagi laa! hahaha...tak sabar nak tunggu semua! senang cerita...hahhaha....yang last kali tu..SS501?? Betul ke?? harap betul!! *o*
Ouh ouh!! TVXQ gamba minggu lepas! argh best best!! Catch me if u wanna! hahaha...best! MAXUKNOW handsome~~ hahaha...

Tadi..tadi...Pika buatkan Gif ni untuk kita! Gomawo ahh chingu! :-* nah ambik kiss ni...hahha
Nida pun terus rembat and done tempekkan dekat sidebar tu..hohohohoh!
eceyhceyh! EVERLASTING LOVE tu...hahahah! jangan jelesh taw..haha tak de laa...

*SeKai~~ D.o jelesh...hahaha...
Nida..SEMI-HIATUS tau mulai esok kowt..sadis! hahaha...dah nak exam..bace buku satu pun belum ni..Sadis!! :'( hahaha abaikan...
oke dah...bubye! Adios!

Labels: , , , , , , , , , ,


Written by me at 11:24 PM | 10 XOXO{s}