p o t a e t o
STORIES PROFILE BIASES LINKS STUFFS NEWER OLDER HOME

END HIATUS! @ KPOP start!! :3

Salam..Annyeong! :)
eceyceyh...tajuk tuh..hahaha...sengal sengal je...
nak bagitau EXAM dah habis laa woi!! =D
ada yang boleh jawab ada yang tak...ahhaha..biasa lettew kan...dah laa! malas nak fikir...hahaha..



Weyh weyh! B.A.P da released lagu STOP IT! =D
ahhhh! semua comel and handsome meyh!! =D tak taw nak yang mana...eceyh hahha =..=
nahh! Nida orang yang ke 301 view tu taw...hahaha abaikan...tengok! cepat-2!! :3
Yongguk tomel...Daehyun :3 himchan buat ambut cam dalam warrior balik :3 Zelo,Jongup,youngjae!
semua comel lorh!! =D tapikan..actually tak berapa paham sangat MV ni..hahha...baru nengok sekali..nanti tengok betul-2 laa..hahaha..

ouhouh! 15 October hari tu! bufday ZELO nan DONGHAE =D
masa haritu tak sempat nak wish...hihi exam tak boleh bukak lappy -.-
nah hadiah awak Zelo 'n' Donghae ....hahaha macam diorang nengok je...hahaha....
*taw edit tu burok...so,,diam-2 kay ;) shuuutttss =)*
" *You're cute =D so sweet =) hikhikhik* "


Ne..Fish Syndrome~~..Donghae-ah..you look like a shy girl :3

Ndae..Block B pon da comeback!! =D So HOT!!! :3 Jaehyo kte comel =D *double line tu hahahha*
ape tajuk dia tuh...ouh Nilili Mambo...lagu Block B selalu pelik-2 -.- tapi suka! AWESOME !!
ingatkan nak share video tu...tapi malas nak cari balik...haha...search sendiri laa..hahaha... :))
By The Way! trimass sebab baca post yang err ni...hahaha...doakan kite dapat A bebanyak...eceyh..haha..
bubye awak semua...hahaha... -..- sila abaikan...
apakah?? hahaha...nengok tu..jaehyo comel je :3
Annyeong~~*bow* bubye! *wave hands*


Written by me at 5:57 AM | 0 XOXO{s}