p o t a e t o
STORIES PROFILE BIASES LINKS STUFFS NEWER OLDER HOME

I'm A Hurricane. :D
Okay, Dorang semakin handsome :3 Buntu, nak pilih siapa xD ambik semua lah.. lalalala xD

Assalamualaikum :D Annyeong :D

"Yeah, We're hurricane xD"  oke, dah tau kan xD. Nak cerita pasal BAP HURRICANE . oke aku tau..aku kuno, dah lambat..kesah pulak ?  Haha actually, aku dah nengok mv ni masa dorang released lagi. Tapi tak sempat nak update xD Lol, aku ni macam bukan calon PMR je T^T . Bila lah nak belajar ni ? adoii xD dah lah minggu depan TRIAL PMR -,- ahh stress ! //tiru gaya gary//
Oke, nasib lagu ni, lagu single, kalau tidak mesti ada album kan -,- Haishh, pokai aku macam ni xD

Auchhh ! dalam tu.. seriously ! Talented gila b-boys dorang T^T. Tak jatuh ke ?  ._. Salute ! xD


oke rambut kerinting dia xD ahh seriously apa kena lah dengan rambut dia xD LOL
"The loof, the loof is on fiya" xD wakakaka xD HAHAHA Himchan comel sangat typo part tu.. tak apa Himchan. Typo is cute :3 

Suka gila part ni xD "Asia, US, Korea, Euro, South America...."

Oke hari ni, sampai sini jaa xD nak gi study kononnya xD //ketuk kepala//
Ehh, btw, dengar cerita... kejap lagi dalam Hello Councelor //betul ke eja ni ._.// ada Suho, Chanyeol, Kris :D Nak nengok !! xD CHANYEOL CHANYEOL :3

Adiosss :3


Labels: , , , , , , ,


Written by me at 5:48 AM | 2 XOXO{s}