p o t a e t o
STORIES PROFILE BIASES LINKS STUFFS NEWER OLDER HOME

Music Bank 130705 :)

I wish I can own "wolf 88" T-shirt TT^TT *sadlifeuu*
Assalamualaikumm :3 Annyeong ! :D Hok alohh,, dah berapa tahun laa tinggal kan blog ni xD kesian beliau xD hoho lol,,,
By the wayy , memandangkan tuan blog ni amat kesian dengan keadaan blog dia sekarang,, beliau dah tukar skin blog ni. wakaka xD *gila* sangat comel. Entitled XOXO :3


Tadi..tadi tadi ~ nengok music bank tak ? :3 Woahhh Daebakk xD suka nengok EXO perform lagu Shinee "Why so serious" :3 Smart giloss ! :3 Memang masuk dengan suara dorang :D Dah laa comel. kuikui,, tapi Chanyeolyeolyeol kita tak dokkk T^T :p hmmm~ kekeke xD
Tadi pun, Apink, 4minute, Jewellery comeback :D best best :D suka lagu 4minute ;; It's poppin :3

Esok hari Sabtu and esok sekolah ganti . Yeah suka -,- ehh nak layan x'D . Ngadu kat mak, esok sekolah..ada raptai sukan. Mak cakap tak payah sekolah lah nanti balik adik jadi bangla. Yeahh, I love my mom. Sokong you 100% mom,, :3 Oke, memandangkan esok cuti, waa nak pegi blogwalking :3 Dah tak ada nak cerita apa-apa, Bubye xD Pada mulanya, hamba ada banyak nak cerita, tapi apakan daya. Hilang kesemuanya xDD wakakaka Bubye, Annyeong~ :3

-sekian merepek- ahh, lagi satu. aku hilang kesabaran betul dengan cbox ni -,- tak boleh bukak pulak dia -,-
*edit 12.36 AM* ehh cbox dah ado lahh :D Yeahh :D


Trolololo,, Baekhyun gangster xD


Labels: , , , , , , ,


Written by me at 9:13 AM | 4 XOXO{s}