p o t a e t o
STORIES PROFILE BIASES LINKS STUFFS NEWER OLDER HOME

Review Exo Wolf MV Drama ver :D
Aww seriously, kenapa aku tercurang dekat Chanyeol and dah terminat dekat Luhan sepenuhnya ._. Ni semua sebab Chanyeol tak muncul sangat dalam MV tu TT^TT

Assalamualaikum. Annyeong. AAAAAAAAA asdfghjklqwertyu xD
Fangirling mode : On :3 \\mental berekkkdown//

AAA nengok tajuk pun dah tau kan nak cerita apa xD Wowwww MV ni sangat Daebakkk ! Oke, actually Mv ni daa released 4 jam yang lepas. Aku terlambat 4 jam je oke xD . So tak kesah lah nak share juga xD Mv ni sangat daebakk. Mv ni memang daebakk //aku memang suka ulang ayat ni xD// walaupun aku tak berapa faham jalan cerita dia ._. kikiki tak apa, malam ni aku rape button replay tu sepuas-puasnya sebab nak kasi faham xD ... 

Oke, at the first, ada Kris dengan Luhan. Loll, comel nya Luhan pendek xD haha. Hok alohhh Kris ni main tepuk-tepuk bahu pulak xD HAHA.  Alamakkk smart gila Luhan time kena kejar tuhhh >v< . Ehhh dengar rumor yeoja tu trainee SMTOWN yang tak lama lagi nak debut. betul ea ? Harap si Youngmin tu tak ada nak couple-couple kan dengan EXO -,- Aku bunuh Youngmin kalau dia buat sedemikian xD . Hmm,, untungnya jadi yeoja tuh >3< dah laa kena peluk dengan Luhan ._. lepas tu nanti kena kiss dengan Kai pulak xD adoii >3<. Aku lah perempuan yang paling bahagia kalau camntu //Lol, haha berangan lebih//.

In the middle pulak //ceyh essay bi failed .v.// alahai gaduh-gaduh pulak ._. serious aku tak faham. Bila nak release for the continuos nya ? >o< 
AAAA.. kesian Chanyeol kena pukul ;~; Alaa D.o tak sesuai betul jadi gangstaaaa xD

3.35 - To be continued... Lagi lah mental breakdown. asdfghjkl ._.


Labels: , , , , , , , , , , , ,


Written by me at 8:28 AM | 0 XOXO{s}