p o t a e t o
STORIES PROFILE BIASES LINKS STUFFS NEWER OLDER HOME

Terharu dengan copycat :'P
Yeshuee, tak ada function apa-apa pun xD aku memang suka letak gambar-gambar camnihh xD

Assalamualaikum :3 Annyeongg~ ^^ Tajuk nak gempak xD kuikui. Pasal apa ni ? Semalam,,, masa pergi berblogwalking terjumpa lah dengan satu blog ni :3 Lepastu terjumpa lah dengan satu blog yang hampir menyerupai blog ku xD lol,, Then biarkan je laa kan.. Blogskin dah sama dengan waa xD tapi itu tak apa lagi.. sebab ramai pakai macam tu xD lol, Header pulak sama jugak dengan blog lama aku..memang bagus.. tapi tak kesah jugak xD sebab  yang tu pun aku ambil freebies orang <3 kikikiki...

Ni header lame waa :) ambil dekat blog unnie ni :) Freebies dia cantik-cantik weyh xD nak, minta dekat dia :3

 Sambung balik xD , yang tadi tu semua tak ada laa Nida kesah sangat.. Yang amat menjengkel kan, dia ambil tanpa kebenaran gif ni :-v

Gif ni kawan hamba yang buat kan.. Baek Jaera tu name korean kita xD kekeke
Dia ambil ni laa~ hmmm, tak apa lah, biar laa dye -.- maybe dia tak tahu yang tu nama orang or dia ingat name orang tu orang jauh kowt +.+ tak mengapa laa xD

Btw, kekadang terharu jugak xD sebab ada orang copycat blog waa xD HAHAHA *gila sebentar* popular xD Tapi maybe yang ni semua kebetulan la kowt ~ biar laa dia xD
The End bubye :3
 LOL,, D.O in his world XDD

Labels: , , , , ,


Written by me at 1:48 AM | 5 XOXO{s}