p o t a e t o
STORIES PROFILE BIASES LINKS STUFFS NEWER OLDER HOME

Aww Aku mangsa tag xD
Eksho xD beriya betul :P
Assalamualaikum. Annyeong :D Aku dah lama tengok bendalah ni bersepah-sepah dekat blog orang lain..Tunggu masa aku pulak yang kena tag..tapi tak ada pun //sadis// jealous tau xD HAHA Thanks to Niss sebab tag :D Actually dia dah lama tag, tapi tak ada masa nak jawab T^T so, malam-malam macam ni laa aku ada masa xD okay lah jom mula :-
Rules 
 Few rules need to be followed:
1. Post this rules
2. Write 11 thing about yourself
3. Answer the question the tagger set to you
4. Create 11 new question for those you want to tag
5. Choose 11 bloggers to be tagged and link them to the post
6. You are not allowed to tag back

11 things about me~
1. Minat dengan kpop, tengok pun dah tau kan xD
2. Hobi yang paling utama sekali seharusnya mendengar lagu and fangirling..Kalau dah suka dekat satu lagu ni, aku akan replay lagu tuh banyak kali and semua ringtone, lagu blog, caller ringtone aku buat lagu yang sama sampai aku bosan xD.
3. Bad habits. Suka makan air batu macam tu je xD and makan garam dengan limau kasturi xD Favourite weyhh xD
4. Friendly. Suka senyum. Aku tak faham betul, sejak ni ramai budak kecil suka dengan aku --' kenapa entah xD //idol yeojachingu Chanyeol :3//
5. Suka sangat selca sorang-sorang atau lebih dikenali berangan sorang-sorang xD
6. Interest with Fashion :)
7. Ermm,, sekarang ni tengah in relationship dengan Park Chanyeol.. betul ni. Jangan cakap aku tipu xD //dalam mimpi kkk TT^TT//
8. Bercita-cita nak pergi Korea. Nak belajar dekat sana. Nak kerja dekat sana. Nak jumpa dengan Chanyeol xD Lol,,
9. Multi-fandomKpoppers
10. Suka dengan binatang and benda-benda yang comel.
11. Sangat benci bila orang pinjam barang tak bagitahu lepas tu tak reti nak pulang.. Haa yang tu memang aku paling sakit hati.. rasa nak sula je orang yang pinjam tu -,-
Question From Niss
 1. Group yang paling korang minat? Sebab?
Buat masa sekarang ni aku suka EXO :3 sebab ada 12 handsome wolf xD Seriously tak tahu nak pilih yang mana..waktu dulu ahh xD sekarang Chanyeol je xD kakaka~

2. Bagi list Top 5 K-Idol that have such a nice voice. From your opinion ^^
Top 5 ea ? eamm ni tak ikut carta punn xD //aku tak mahir bab ni ._. so, aku main petik je nama xD//
    i. Chen
    ii. Baekhyun
    iii. Daehyun
    iv. K.will
    v. Chunji
//oke, semua lelaki xD aku memang gatal xD//

3. Ultimate bias korang? Ada gambar tak? nak nengok xD HAHA. wae minat dia?
Aaa dah tentu ahh Chanyeol xD nak gambar ? mana boleh xD ahaha ni haa,,
//Aww//

4. Pernah mimpi pasal bias? Cer cerita sikit ;)
Eamm, mimpi pasal bias ea ? alaa ada sebenarnya ._. tapi hari ni boleh lupa pulak..tapi kalau aku mimpi pun selalunya merepek -,- atoyaiiinyapun xD ermm, pasal kawan punya mimpi aku dengan Chanyeol adalah xD kikiki...cerita dia camni, Chanyeol dengan aku dating lepas sekolah, lepas tu confess dekat aku xD WAAA alangkah bahagianya kalau betul xD

5. Ada kpop stuff? what kind of?
Ada-ada tengok gambar ni lah :) tak banyak pun.

-Album, Photocard, Poster, Merchandises, Epop ^^ [Klik untuk tumbesaran] xD





6. Describe diri korang :D
Tak reti nak describe diri sendiri T^T

7. Besar nanti mesti nak sambung belajar kat overseas kan? kalau nak, korang nak pergi mana?
Aishhhh,, Dah tentu Korea, Japan, Paris, London.

8. Favourite overseas food? example like ; kimchi, mee udon etc.
Takoyaki, Kimchi, Mee Suah, sushi. //lapar pulak ._.

9. Minat KPOP more or K-Dramas? why?
Dua-dua xD tak tahu lah ._.

10. WeHeartIt or Tumblr? which one?
WeHeartit :D no comment la xD Tak ada tumblr ._.

11. Lagu yang paling korang suka? kenapa?
Banyak sangat lah,, kalau sekarang ni, lagu Exo peterpan :D kalau lagu peterpan tu, suka sangat lirik dia xD penuh makna xD

Question for you guys :)
1. Ultimate bias korang ? Kenapa minat dia ?
2. Gambar bias korang yang sexy :3
3. Pernah pergi konsert / showcase / fanmeeting mana-2 tak ? Ceritakan pengalaman :D
4. Senaraikan K-Drama yang best bagi korang.
5. Ada apa-apa persamaan tak dengan bias korang ? Nyatakan.
6. Bad habits ? xD
7. Tempat yang menarik yang korang tahu dekat Korea apa ?
8. Nak tengok Kpop Stuff korang :D Letak gambar boleh ? ^^
9. Sejak bila minat Kpop ?
10. 'Gif" / Video bias korang yang paling kelakar / lawak bagi korang ?
11. Kalau ultimate bias korang tengah baca ni, apa mesej korang untuk dia ?

Okay sudah :) nak tag :-
satu , dua, tiga, empat, lima, enam, tujuh, lapan, sembilan, [sepuluh, sebelas kepada sesiapa yang nak jawab xD By the way, nanti kalau dah jawab, jangan lupa inform xD Nak baca :D
Kris : Adoiiiii, sakit lah woii xD #HAHAHA kbye esok sekolah -_- //flips rambut zelo//



Labels: , , , , , , ,


Written by me at 7:33 AM | 9 XOXO{s}