p o t a e t o
STORIES PROFILE BIASES LINKS STUFFS NEWER OLDER HOME

GIF [s] :D
comel, kecik-2 dah jadi ulzzang ^^
Assalamualaikum~ Annyeong. Hello xD First time aku update pagi-pagi xD lol,, actually, aku tak tau nak update apa xD btw, lupa nak cakap Selamat Hari Raya xD maaf zahir batin :3  nak duit raya ? datang ahh rumah :3 Haa, duit raya korang berapa ? Aku tak dapat banyak pun.. TT^TT ye laa kan, dah besar :o //what a sadlifeuu~// lepas tu orang beraya~, aku duduk rumah je == uhukuhuk~

Memandangkan aku tak ada apa-2 nak cerita, aku nak share gif xD ehh, bukan aku punya tau, aku jumpa dekat weheartit. credit to the rightful owner :D Aku share pun sebab rasa comel + funny sangat dorang ni xD hohoho.. //aku dah bosan ni//--'

1) Snap a pic :)
Chen : Eh, tolong ambik gambar aku kejap :3 satu je :3
Baekhyun : ouh oke bole :D
Baekhyun : . . . . . //snap pic//  ehh gediknya nak pose macam tu >3< apa kata, tangkap yang dalam tu terus~ :3 
Chen : ehh jangan laa, malu aku tau xD , tak payah buli ahh xD
2) Sadlife D.o xD 
HAHAHA comel je d.o ni xD
3) Kai taught Sehun how to bow xD
Kai : Macam ni laa xD #ahaha kasar sangat tu Kai xD
4) Headphone xD 
HAHAHAHA kai beriya ketawa xD HAHAHA baekhyun ni, HAHAHA kalau aku ada dekat situ pun aku ketawa golek-2 xD tengok kat dalam laptop pun dah ketawa macam ape xD
 Lol, sampai sini jakk~ XD bubye XD

LOL, Pervert xD HAHAHA what da fishh xD
Credit to :BaiXianPH & EXO PH


Labels: , , , , , , , , ,


Written by me at 7:37 PM | 2 XOXO{s}