p o t a e t o
STORIES PROFILE BIASES LINKS STUFFS NEWER OLDER HOME

Suffering end now (\^o^/)
Amboii, suka betul dua makhluk ni xD
Assalamualaikum :) Annyeong^^

Yeah :D Akhirnya Trial pmr dah habis jugak :3 ahh suka suka xD tapi sekejap je ni.. nanti lepas raya. Ada exam lagi TT^TT Haishh, sedih betul T^T tak apa lah nak berjaya memang kena macam tu :) kuatkan semangat Hanida :3 Hanida fighting! xD wakaka.. Alhamdullilah, masa trial exam tu boleh jawab semua paper :) susah tu.. ada lah sikit.. hmmm.. Harap sangat yang keputusannya pun cemerlang. Amin~ ^^


Hey, aku dah tukar header :D buat sendiri tau :3 aku tahu tak cantik //sedih// xD First time tau...eceyh aku tipu xD dah banyak kali buat actually. tapi semuanya buruk.. so aku istihar kan yang ini adalah first time xD wakakaka xD

Warghhh ! xD Exo growl dah keluar kan :3 Wahh jjinja Daebak performance dorang :3 Esok nak buat review mv growl lah xD Chanyeol tersangat lah handsome dalam tuh k :3  kiki bbuing bbuing xD 

Dia buat muka macam mana pun tetap handsome :3 haha,, lol xD 
Annyeong :3 nak tidur.. ehh tak tak !  nak blogwalking blog orang lain dulu xD btw, Selamat bercuti :3 cikgu aku memang tak bagi aku cuti T^T kalau bole bagi beratus set soalan -_- ade 8 subjek. setiap satu subjek ada 16 set soalan. 16 set soalan bersamaan 16 hari bercuti -,- memang nak kena bunuh cikgu-2 aku ni hahaha xD //maaf ye cikgu. gurau saja maa xD// bubye^^ //actually dah tak tau nak cerita apa// xD

Labels: , , , , , ,


Written by me at 7:58 AM | 0 XOXO{s}