p o t a e t o
STORIES PROFILE BIASES LINKS STUFFS NEWER OLDER HOME

Trial Exam 2 + MTV WORLD STAGE 2013
Trial Exam 2 + MTV WORLD STAGE 2013
Assalamualaikum, annyeong :D

Aishh what a sad life T^T asyik ada exam je :'( //sadis// biasa laa, last candidates PMR memang camtu T_T . sangat menyedihkan ==' Arghhh~ malasnya nak belajar :P HAHAHA.

Lol, abaikan muka aku --' time ni baru balik sekolah dengan muka berminyak-2 , lepas tu tangkap gambar dengan bendalah tu xD

Masa hari tu, 2-3 hari sebelum hari raya, aku main game dekat web MTV tu, and alhamdullilah aku menang xD tak sangka gila. Terus call / mesej Izzaty, Farihah, pika~ :D Then aku decide nak bagi Izzaty satu.. Farihah dengan pika pulak aku suggest kan diorang main game tu..sebab macam tak adil laa kan, aku bagi Izzaty sorang..Aku bagi Izzaty sebab nak tumpang dia pergi sana~ sebab aku tak ada transport xD ~ Oleh kerana, Dorang bosan sebab asyik 'capacity full' je main bendalah tu --' sebab ramai sangat yang main~ Ticket free siapa tak nak kan ==' well, pika beli je ticket tu.. RM 100 je :D Ticket murah yang aku pernah nengok xD Siapa nak ? Meyh hamba beli kan :D
So, semalam, aku dah dapat ticket nya~ :3 Cantik kan dia punya pass xD Firstly, aku ingat pass dia macam ticket wayang je xD ahaha //teruknya imaginasi aku ._. // ahh btw, siapa pergi  ? Hi-5 xD nanti kita jumpa oke :3 In Shaa Allah~ :)

About MTV WORLD STAGE 2013 :-
Dah nama pun worldstage kan, so yang datang Robin Thicke, Far East Movement, [Tak kenal ._.] EXO [Tersangat laa kenal :3] , Joe Flizzow~ Motif aku nak pergi nak jumpa EXO je :3 ngehngehngeh xD
OKAY, 8 SEPTEMBER ! Aku Exam 2-6 SEPTEMBER :3 Yeah !! 8 sep pergi release tension :3


Oke stop sini ^^ kejap lagi nak pergi open house xD //yeahh makan makan makan :3//

Wowww~ Apakah ? xD

Labels: , , , ,


Written by me at 3:44 AM | 4 XOXO{s}