p o t a e t o
STORIES PROFILE BIASES LINKS STUFFS NEWER OLDER HOME

GOLDEN GIVEAWAY BY PINKY-MINKY
Klik banner handsome ni , kalau nak join xD
Assalamualaikum, ada 2 orang tag aku GA ni~ dua-2 nama dia Pika xD satu kawan, satu lagi unnie pika :3 Oke bagus, Esok nak exam aku boleh lagi update blog xD alaa, giveaway je pun xD Hadiah dia best ! sebab tu join :3 Korang nak ? Join lah sekali.. :D

Ahh btw Ga-yun, kita cuba nak follow blog awak, tapi tak boleh sebab tak ada follower widget TT^TT macam mana ni ? Kita tak bole follow kalau guna button follow yang ala-ala tumblr tu sebab dah limit follow 300++ orang T^T macam mana ni  ? :( tolong selesaikan~ nak join GA awak :'3 Ga-yun, letak lah follower widget :D nanti kita follow :D hehe~ yang Arthur punya blog dah follow :)

Tag :-

oke adios ! Nak out, nak baca buku //kononnya// xD Tak sempat nak blogwalking T^T

Aishhhhh , Tolong ~ tolong ~ esok exam T^T //flips laptop// Doakan Noor Hanida Hafeena Bt Ismail dapat jawab exam tu and dapat gred yang bagussss~ xD //-sincerely, Lay, the innocent one-// :3


Labels: , , , ,


Written by me at 3:06 AM | 0 XOXO{s}