p o t a e t o
STORIES PROFILE BIASES LINKS STUFFS NEWER OLDER HOME

MTV Worldstage 2013 [A story] - pic~
Let me shelter you from the rain :3

Assalamualaikum, annyeong :)

Yuhooo~ Daa lama tak online + tak blogging xD Nak cerita pasal MTV worldstage masa haritu :o Pukul 12 lebih kitaorang dah ada dekat sunway~ masa tu sakit weyh kaki pergi mencari mana tempat tu --' and dalam pukul 1 baru jumpa tempat tu ==' waktu tu semua orang dekat situ tengah bercamping, berpayung payungan sebab panas xD kelakar~ tapi tabik ahh dekat dorang tu. Dengar cerita, ada orang.. hari sabtu malam tu dorang dah bercamping dekat depan sunway lagoon tu xD gila dokkk~

ni masa first kitaorang datang xD

Oleh kerana, pagar tu bukak pukul 4pm~ dalam pukul 2 tu kitaorang cadang nak pegi makan, lepas tu baru nak order je~ tengok orang ramai dah bangun --' kitaorang pun lari macam orang gile -;- terserlah muka monyet aku time tu -'- haishh~ xD oke. waktu bangun tu, kononnya dorang semua ni beratur tapikan..siapa lah ajar dorang ni beratur --' beratur macam baboon betul -- nak tolak sana, tolak sini. habis penyek aku -;- dah lah masing masing bau kambing -'- ahaha xD 

Tak nak macam semut pulak xD dah lah nak hujan time tuh ~

Terasa macam dalam tin sardin --

Nak nangis rasa time beratur tu TT^TT . Dari pukul 2pm beratur... pukul 6 lebih baru masuk dalam surf beach tu ;~; sakit kaki woiiii berdiri. kena tolak pulak tu Dx Pukul 7, kesakitan tu dah tak rasa //amboi ayat aku xD// sebab MTVWS dah mula xD Tapi macam tu pun aku tetap sakit kaki, and ambik keputusan bukak kasut -..- ahaha xD nak cakap aku selekeh? lantak lah xD aku dah penat sangat time tu xD muka pun dah tak terurus xD EXO perform dalam pukul berapa entah aku tak ingat xD 

6 lebih pm xD


Nampak tak tu EXO xD tengah perform lagu wolf xD nampak dorang dalam 13 cm je xD ahaha xD //What a sad life//
//Notes kepada sesiapa yang minta tolong ambik kan gambar dorang, mianhae, permintaan korang tak dapat patik tunaikan :'( patik duduk jauh :'( mianhaeeeee~

Exo perform lagu Wolf, History, 365, Growl. Suka sangat time dorang perform lagu 365 !! EXO enjoy giloss xD Lepas EXO cakap bubye, Exotics majority terus balik xD waaa jahat xD Far east movement dengan Robin Thicke belum perform lagi xD actually aku pun terus pergi tempat lain xD 

//tak jelas// Ni bistro dekat sunway lagoon~ EXO ada dalam tu xD time tu fans tunggu dekat situ xD kitaorang dah sedia nak bagi hadiah ;~; tapi tak dapat sebab sepatutnya EXO keluar dari pintu tu, tapi security tukar pintu lain sebab ramai fans dah tunggu dekat tempat tu ;~; terkilan :'( 
Tapi,, kamsahamnida LAY! Guess what, Lay pergi dekat pintu tu bubye kitaorang xD gembira tak terkata xD itu baru bubye xD belum ape-2 lagi xD 

Ni hadiah yang kitaorang beli xD aku beli kan Lay patung hamster xD tak tahu sebab apa xD aku tengok patung tu rupa dia xD ahaha comel k~ Chanyeol aku beli kan kalkulator limited edition punya xD ahaha pelik? Chanyeol ni sebenarnya penjimat xD setiap kali dia pergi shopping~ dia akan bawak kalkulator xD //true story oke//

oke stop~ nak off, kejap lagi nak pergi tuition :D Adios :3





Written by me at 4:00 AM | 1 XOXO{s}