p o t a e t o
STORIES PROFILE BIASES LINKS STUFFS NEWER OLDER HOME

Fangirl, Exam ;;


Assalamualaikum :)) hello there muahaha

15/3/2014 11.35 pm xD aku memang suka update tengah malam macam ni xD nak buat mcm mana time ni je ada masa :3 dah berapa tahun tak update blog ni hmm link blog ni pun aku dah lupa xD tergerak pulak hati nk bukak harini :3 good, esok nak exam,, time ni lah nk update bagai haih..

To my followers, nanti cuti sekolah ni aku blogwalking blog korang ea xD takde masa skrg TT lagi seminggu je cuti sekolah k. To those yg follow aku, lps tu aku tak follow balik. mention balik xD mesti aku tak perasan tu. Yg tinggal kan suara hati dekat cbox tu nti aku reply balik ea ^^ ceyh ckp mcm ada je yg tinggalkan. iklan bnyk ah . sadlifeuu duh seminggu je lagi k k k . pinky swear. gila ahh haha xD

Exo nak comeback ke ? badboy concept /mati hidup balik bai/ xD time aku nak exam ni lah sibuk nak comeback. masa aku free taknak comeback >< //cekik sooman// XD

okay then, sekian merepek bye I need to sleep ceyh :))

Written by me at 8:42 AM | 0 XOXO{s}