p o t a e t o
STORIES PROFILE BIASES LINKS STUFFS NEWER OLDER HOME

Holidayyyyyyy :))
Assalamualaikum :)) tengok ni tengok ni aishh kenapa lah dorang ni handsome sngt XD ahg suka buat aku melting tauuuuu ~

okay, alhamdulilahh exam dah habis xD skrg cuti pulak. tapi bila dah cuti terasa nak sekolah pulak xD cett aku tipu, kalau boleh nak cuti hari-hari :3 kbye //throw hearts// :3

oleh kerana tak ada topik yg best aku nak cerita harini so, I decided to blogwalking seperti mana dijanji kan haritu ceyh hahah xD nak edit blog, nak tukar lagu pun aku dah lupa haishh T.T kena belajar balik niii. kbye adios :)))

apa motif perempuan tu ambik kasut ntah -3-

Written by me at 1:08 AM | 2 XOXO{s}